Kako ti lahko pomagam?

Z veseljem odgovorim na tvoje vprašanje. Sicer te odgovori na najpogostejša vprašanja že čakajo spodaj.

  040 536 975

  TINA HRABARaka "šefica"

  ustanoviteljica portala in kreatorka vsebin

  tina@razvojotroka.si

  Kako ti lahko pomagam?

   040 536 975

   tina@razvojotroka.si

   NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

   Na enem mestu zbrani odgovori naših najpogostejših vprašanj, za kar najhitrejšo rešitev.

   Aktivnosti, ki so na voljo v knjigici Bibaja, so na voljo tudi v precej obsežnejšem online programu (144 dejavnosti) za razvoj dojenčka. Knjigica Bibaja je bila zasnovana, da uporabniku na učinkovit in enostaven način predstavi najpomembnejše razvojne aktivnosti (skupaj 50 dejavnosti) v prvem letu življenja. Za lažje spremljanje napredka je poleg priročnika dodan še delovni zvezek, kamor si lahko starši beležijo napredek po posameznih mejnikih in ciljih razvoja. Četudi gre za tiskovino, smo poseben poudarek namenili možnosti ogleda video vsebin aktivnosti, ki so na voljo s skeniranjem QR-kod pod posameznimi dejavnostmi. Skupaj z lično darilno škatlico pa je Bibaja lahko tudi najlepše darilce, ki ga lahko podarite mladi mamici.

   Do dodatnih aktivnosti, ki jih ni v knjigici, lahko dostopate z nakupom online programa, ki je prijazen za uporabo na mobilnih napravah. Uporabnikom knjigice Bibaja je za to na voljo dodaten popust!

   Po opravljenem nakupu in plačilu spletnega programa na email prejmete pozdravno sporočilo s podatki naročila in povezavo do uporabniških strani. Pred uporabo vsebin se morate najprej prijaviti na www.razvojotroka.si/prijava. Glavna uporabniška stran se nahaja na povezavi www.razvojotroka.si/aktivnosti, od koder dostopate do posameznih mesečnih ali združenih 4-mesečnih programov.

   QR kode, ki jih lahko preprosto skenirate z vašim pametnim telefonom ali tablico, vodijo do dodatnih aktivnosti, ki jih sam priročnik ne vsebuje. Pridobite lahko dodatne aktivnosti za posamezen mesec ali daljše obdobje, s katerimi boste še dodatno obogatili njegov razvoj in ob tem neizmerno uživali tudi vi!

   Seveda! Online programi za razvoj dojenčka so na voljo v mesečnih, 4-mesečnih ali celoletnemu (12-mesečnem) paketu, s čimer lahko aktivnosti kar se da prilagodite starosti in sposobnostim vašega otroka. Če je vaš otrok na primer vstopil v 8. mesec, lahko preprosto izberete 1-mesečni program – od 7. do 8. meseca starosti – in hkrati dodate priljubljen 4-mesečni paket aktivnosti BAJA, ki popelje vašega dojenčka vse do 12. meseca.

   Naš program je med uporabnicami priljubljen zaradi enostavnosti in jasnosti. Skoraj 150 različnih razvojnih dejavnosti in iger iz različnih področij razvoja možganov je bilo sistematično razvrščenih po posameznih mesecih, da kar se da najbolje spodbudijo otrokov razvoj na določenem področju. Program je dostopen in prijazen za uporabo na mobilnih napravah, kar pomeni, da lahko aktivnosti z vašim dojenčkom izvajate ob različnih prilikah, brez posebnih pripomočkov!

   Spletni program z aktivnostmi za razvoj dojenčka je novemu uporabniku odobren skoraj nemudoma po prejetem plačilu. V kolikor izberete plačilo z nakazilom na TRR, bo program odobren še isti ali naslednji delovni dan po opravljenem plačilu (konec tedna to ni mogoče). Na drugi strani lahko z izbiro plačila preko Paypal sistema vstopite v online program praktično takoj po nakupu!

   Knjigica Bibaja je običajno odposlana še isti dan po prejetem plačilu in je v večini primerov pri stranki v roku dveh delovnih dni. Za pošiljanje uporabljamo Pošto Slovenije.

   Določeni pripomočki so na voljo zgolj pri nekaterih aktivnostih. Priporoča se trdno, a dovolj mehko podlago za dojenčka, medtem ko lahko za določene dejavnosti kot pripomočke uporabite kar različne predmete iz vašega doma, npr. odejo, vzglavnik.

   Program je namenjen zdravim dojenčkom, ki nimajo nobenih specifičnih zdravstvenih težav in jim zdravnik zato ni odsvetoval izvajanja določenih gibalnih vzorcev in vaj. Program je v enaki meri primeren za deklice in dečke.

   Med izvajanjem določene aktivnosti, primerne za dojenčkovo starost, boste mogoče opazili, da je dojenček še ne razume ali je ne zmore izvajati ali dokončati. Nič hudega, vajo ponovite čez nekaj dni ali tednov.

   Vaš dojenček je individualno bitje, ki bo določene spretnosti in znanja usvojil skladno s svojim razvojem; določeni meseci in mejniki, kdaj naj bi neko veščino usvojil, so okvirni, tako da rahle zamude pri tem še ne pomenijo zaostanka v razvoju. Zgodi se tudi, da dojenček predčasno usvoji določena znanja.

   Da, programi imajo določen rok pred potekom. Enomesečni programi so uporabniku na voljo 6 mesecev po opravljenem plačilu, 4- in 12- mesečni program pa 1 leto po odobritvi.