TVOJ UPORABNIŠKI PROFIL

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

VSTOPI V PROGRAM

PRVI OBISK?

Razvoj otroka je inovativen program za razvoj dojenčka skozi pomenljive aktivnosti in igro.

IZBERI SVOJ PROGRAM

P.S.: Spodaj preberi mnenja staršev, ki ti bodo olajšala odločitev.

SKORAJ 150 DEJAVNOSTI

Najobsežnejša online zbirka razvojnih aktivnosti in igre za dojenčke.

Biba

Branje knjige (1. mesec)

Buba

Iskanje male igrače (7. mesec)

Baja

Iz lončka v lonček (9. mesec)

GOVORI SE

Ponosni na to, da so mamice in atiji, uporabniki našega programa zares zadovoljni.

‘’Zelo zadovoljna s programom in aktivnostmi.’’

Zelo zadovoljna s programom in aktivnostmi. Všeč mi je, kako je vse zapisano in zraven prikazano, da si res veš, kako kaj narediti oziroma kako mora dojenček kaj storiti. Še toliko bolj mi je všeč, ker je to moj prvi otrok in se sproti učiš, ker še nimaš nič izkušenj. In takšen program je več kot dobrodošel, da te pravilno usmeri.

mnenje staršev glede programa razvoj otroka
Kristina Rotovnik

mamica

‘’Najina dojenčica v igrah zelo uživa in sama opažam odličen napredek.’’

Ko še ni privekala na svet najina dojenčica, sem kot bodoča mamica imela skrb, da preučim čim več kvalitetne literature, da bom poskrbela za čim bolj optimalen razvoj svoje prvorojenke.


Ob raziskovanju sem naletela na odličen program RAZVOJ OTROKA vzgojiteljice gospe Tine. Program me je nepopisno navdušil in s proučevanjem tega sem pričela še pred rojstvom prvorojenke. Najina dojenčica v igrah zelo uživa in sama opažam odličen napredek na različnih področjih, kot jih tudi omenjajo predstavljene igre.


Program se mi pa sploh dopade, ker je tudi virtualno podprt. Zelo spodbujam ta program in ga priporočam vsem mamicam, atijem, babicam in dedkom!

mnenje staršev glede programa razvoj otroka
Nina Markuš

mamica in učiteljica razrednega pouka

"Najlepše darilo, ki ga mamica lahko prejme."

Draga Tina,
ob rojstvu našega malčka, sem dobila za darilo tvoj program za razvoj otroka. Moram ti povedati, da je to najlepše darilo, ki ga mamica lahko prejme. Ne samo, da sva z našim malim pikecom neizmerno uživala ob tvojem programu, prav tako se opazi tvoja strokovnost. Res se vidi, da si se v razvoj otroka zelo poglobila in ko pri vsaki vaji razložiš zakaj je to dobro za otroka, poskrbiš, da se poleg otroka uči še mamica. Resnično super! Hvala za vso podeljeno znanje.

mnenje kineziologa glede programa razvoj otroka
Lea Krušič

mamica